Byg om frem for at flytte

Er din nuværende bolig blevet for lille? Måske efter en familieforøgelse? Eller måske trænger du bare til noget større? Den oplagte løsning på for lidt plads vil for mange være at begynde at søge efter en ny bolig. Men har du overvejet, om det måske er en løsning af bygge om fremfor at flytte?

Fordele ved at bygge om fremfor at flytte

Der er flere fordele, som du kan nyde godt af, hvis du vælger en ombygning fremfor en flytning. Det er blandt andet, at:

  • Du sparer penge. I langt de fleste tilfælde vil du kunne få rigtig meget ombygning for det, det koster at flytte, og det vil derfor være økonomisk fordelagtigt af vælge ombygning.
  • Du kan blive i det område, du allerede bor i, således at du og din familie ikke behøver at rykke op og finde jer til rette et nyt sted.
  • Ombygning åbner op for et hav af muligheder, og du får selv mulighed for at vælge fx fordeling af rum, indretning og lignende.

Overvej dine behov

Inden du beslutter dig for, om det er en ombygning eller en flytning, som er den rigtige løsning for dig, er det en rigtig gode ide, at du sætter dig ned og får tænkt grundigt over dine behov. Ønsker du at flytte og starte et nyt sted? Eller er du glad for det område, du allerede bor i? Lav evt. en liste med fordele og ulemper, så du har noget at forholde dig til.