Derfor bør du nyde et selskab hos Cafe Evald

Leder du efter en dejlig restaurant i Silkeborg, hvor du kan nyde godt mad og drikke i godt selvskab, kan du besøge Cafe Evald. Læs med her og find ud af mere om, hvad Cafe Evald har at byde på.

Stemningsfyldt cafe i skønne omgivelser ud mod vandet

Cafe Evald er en stemningsfyldt restaurant i Silkeborg, der ligger i smukke omgivelser lige ud til vandet. Det er derfor også muligt at have vandet på tætteste hold, når du besøger restauranten. Maden på Cafe Evald er inspireret af det gode danske køkken, og de skifter løbende ud i deres menu, så de så godt som muligt kan følge med i forhold til sæsonens råvarer.

Alt maden er lavet fra bunden, og uanset om du skal have morgenmadsbuffet eller et lækkert aftensmåltid, kan du være sikker på, at der er brugt råvarer af højeste kvalitet. De tilbyder alt fra frokost til 3 retters menuer og lækre desserter. Menukortet byder blandt andet på Evald burgeren, som tidligere er blevet kåret som byens bedste burger. Det er et sikkert valg, og du kan være sikker på at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, hvis dit valg i det store menukort falder på denne. 

Dette kan du også hos Cafe Evald

Udover at smage på forskellige dele af det fantastiske menukort og nyde kolde fadøl med din familie, et par venner eller kollegaer på restauranten, kan du også bruge den til andre ting. Det er nemlig muligt at holde større selskaber på Cafe Evald, herunder:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Barnedåb
  • Fødselsdag
  • Julefrokost

Samtidig er det også muligt at holde forskellige forretningsmøder og deltage i events, hvis du ønsker dette. Alt i alt er der et hav af muligheder, og i det brede menukort er der masser inspiration til, hvilket mad, du ønsker, der skal serveres til de festlige begivenheder.