Det skal du vide om erhvervsflytning

Når din virksomhed står over for at skulle flytte i nye lokaler, kan det potentielt set medføre driftsforstyrrelser og mindske effektiviteten i flytteperioden, hvilket er et meget uønskeligt scenarie. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til flytningen af et dygtigt flyttefirma, der har stor erfaring med erhvervsflytning.

Gode råd til virksomheder, der står over for en erhvervsflytning

  • Lav en grundig plan for indretningen af den nye adresse

Når det kommer til erhvervsflytningen, er det vigtigt at minimere antal spildte arbejdstimer. En af de aktiviteter, der i denne forbindelse kan være tidskrævende, er indretningen. Derfor er det meget relevant at lave en grundig og udførlig indflytningsplan, som er lige til at eksekvere.

  • Forbered nedpakning

Et andet meget tidskrævende punkt i forbindelse med flytningen er nedpakningen. Af denne grund kan det være fordelagtigt at informere virksomhedens medarbejdere i god tid omkring flytningen, hvilket giver dem tid til at pakke deres sager over flere omgang.

  • Flyt det unødvendige først

Hvis din virksomhed vælger at gøre brug af et lagerhotel, har dine medarbejdere netop mulighed for at pakke deres sager over flere omgange og flytte dem hen på lagerhotellet. Det medfører også, at I kan få et større overblik over flytningen og herved se, hvor meget der mangler den egentlige flyttedag.