Få hjælp til din næste flytning med et landsdækkende flyttefirma

Står du og skal til at flytte, så er det måske værd at overveje, om et flyttefirma er den rette løsning for dig. Måske er mængden af inventaret vokset siden sidste gang, du flyttede, og opgaven synes endnu større end nogensinde før. Med et flyttefirma kan du få hjælp til din flytning.

Flytning i hele Danmark, som du ønsker

De fleste flyttefirmaer tilbyder skræddersyede flytteløsninger, så du kommer godt i hus, på den måde du ønsker. Du kan bruge et flyttefirma på flere måder:

– få hjælp til hele flytteprocessen som indebærer selve afmonteringen og nedpakningen af dit indbo samt transport og implementering i dit nye hjem.

– eller få blot hjælp til selve transporten og implementering.

Uanset om der er tale om en privatflytning eller en erhvervsflytning, så er det muligt at indgå en flytteaftale, som passer til dine behov.

Mulighed for opbevaring af flyttegods

Står du i en situation, hvor du skal flytte i noget mindre, og hvor der derfor ikke er plads til alle dine ting, tilbyder nogle flyttefirmaer opbevaring af indbo – alt fra møbler og havemøbler til tøj, dokumenter og billeder. Dine ting opbevares trygt og sikkert i et lagerum med de rette temperaturer, hvor dine ting er ude af fare for fugt-, varme- eller kuldeskader. 

Ting du skal huske, når du flytter

1. Husk at aflæse dit elforbrug samt vand og varme i dit gamle hjem, og oplys det til de selskaber, hvor du får det fra. Bor du til leje, er det udlejer, der sørger for det.

2. Foretag en hovedrengøring. Det skal jo helst være rart for den næste beboer at flytte ind.

3. Meld din flytning til kommunen senest fem hverdage efter din flytning. Det kan du nemt gøre via borger.dk.

En landsdækkende flytteservice

Holger Danske er et landdækkende flyttefirma, som har afdelinger i både Aalborg, København, Odense og Århus. De tilbyder en landsdækkende flytteservice, så du nemt kan komme fra A til B. Flyttefirmaet hjælper dig med de dele af flytteprocessen, som du ønsker hjælp til.