Få silkecement i køkkenet, garagen eller kontoret

Med silkecement får du et produkt, der kan bruges til mange forskellige ting. Det er et fleksibelt materiale med et væld af muligheder. Du kan både bruge det i køkkenet, i garagen, badeværelset eller på kontoret. Med andre ord kan silkecement opfylde de fleste ønsker, og du kan få smukke og rengøringsvenlige bordplader, badekar eller trapper ud af materialet. Find Silkecement i Aalborg og få samtidig kompetent vejledning til udførelsen af professionelle fagfolk.

Hvad kan silkecement, som andre materialer ikke kan?

Cement er i høj grad en trend i boligerne rundt omkring, og noget tyder på, at det ikke går af mode foreløbig. Det rå udtryk, du opnår ved brug af silkecement, giver din bolig kant, og det komplimenterer samtidig de skandinaviske farver og former perfekt. Den populære silkecement giver desuden et flot look, der kan tilpasses efter specifikke ønsker. Det anvendes i både vådrum og køkkener, og du kan derudover give din trappe eller dine bordplader en unik overhaling med silkecement. Der findes bl.a. disse typer:

  • Mono – standardprodukt
  • Planum – gulve i tørre rum
  • Metallic – for det rå look
  • Komplet – primært til vådrum

Fordele ved silkecement

Både håndværkere, branchefolk og trendsættere hylder cementens indtog i byggeriet. Det er både slidstærkt, let at håndtere i udførelsen og giver en pæn overflade med et spændende udtryk. Silkecement er desuden vandtæt, og du har derfor et utal af anvendelsesmuligheder med dette produkt. Du finder ikke nemt et tilsvarende materiale, der rammer både funktionalitet og design lige i øjet.