Gode brugte biler i 2020

Når det kommer til køb af brugt bil, er der flere faktorer, der er væsentlige at have i mente. Først og fremmest skal du på forhånd have besluttet dig for, hvad dit budget er, hvilket din bil du køber, kommer til at afspejle. At købe en brugt bil er lidt et vidt begreb, hvilket hænger sammen med, at du har mulighed for at købe en bil, der næsten er i ny stand, men derimod også har mulighed for at ende med en bil, der har nået dens endelige levetid.

De bedste brugte biler opgjort

I 2020 blev det af Motorjournalisternes Klub opgjort, hvilke biler der var de mest solide, brugte køb, hvor køberen ikke får nogle overraskelser.

Her kan du se en oversigt over de bedste brugte biler på markedet ifølge undersøgelsen:

  • VW Golf 7. generation (2014-2016)
  • Ford Fiesta (2013-2017)
  • Skoda Octavia (2013-2017)
  • Nissan Qashqai (2014-2017)
  • Skoda Superb (2015-2017)

Grunden til, at VW Golf løb afsted med sejren, skal findes i det faktum, at teknologien i bilen stort set er helt opdateret i forhold til biler, der kommer på markedet i dag. Derudover er det generelt en meget solid bil, hvilket også vægter utroligt højt, når der skal købes en brugt bil.

Hvis du skal købe en brugt bil i Fredericia, kan du meget vel undersøge dine muligheder hos Au2point og se, hvilke alternativer der passer dine behov.