Healing i Viborg – Totum Kropsterapi og Kranio Sakral

Vi bruger alle vores krop hver dag, og derfor kan der opstå spændinger eller blokeringer, som du har brug for at få løsnet. Det kan nemlig blive generede for din hverdag og din bevægelighed. Det gælder både for dig, der sidder på kontor, men også for en elitesportsudøver eller lignende. Du vil ofte opleve, at problemet eller generne bliver værre, hvis der ikke bliver gjort noget ved det, så sørg derfor for at søg behandling og få effektiv smertelindring.

Et par af de behandlingsformer, som kan være med til at lindre smerter eller fjerne blokeringer er Totum Kropsterapi og Kranio Sakral. Læs med i dette indlæg og høre mere om, hvad disse to behandlingsformer indebærer.

Helhedsorienteret Kropsterapi

Fordelen ved kropsterapi er, at det er en helhedsorienteret behandlingsform, som fokuserer på hele kroppen og ikke blot i det område, hvor du oplever smerter. Hele kroppen er i fokus, da smerter og spændinger i eksempelvis skuldre ofte vil kunne være opstået i et andet område, og derfor ses der et behov for, at hele kroppen er i fokus.  Totum kropsterapi kan indeholde flere behandlingsformer, herunder Kranio Sakral, zoneterapi og lignende behandlingsformer med fokus på effektiv smertelindring.

Totum kropsterapi og Kranio Sakral kan hjælpe på mange forskellige gener, og det er en effektiv vej til at tage vare på dig selv, din krop og dit sind. Det kan blandt andet hjælpe på gener som:

  • Migræne eller hovedpine
  • Spændinger i nakke, skuldre eller led
  • Iskiassmerter
  • Frossen skulder
  • Sportsskader eller almindelige muskelsmerter
  • Stress, angst eller manglende indre ro

Listen er lang, og der er derfor mange forskellige grunde til at opsøge behandling med enten Totum Kropsterapi, Kranio Sakral eller en kombination af disse.

Få en behandling hos Aktiv Glad Energi i Viborg

Lyder det som noget for dig, kan du få en behandling med Totum Kropsterapi hos Aktiv glad Energi i Viborg. Her er der fokus på effektiv smertelindring, og behandlingen er ofte en form for dybdegående pulserende massage, som kan være med til at løsne spændinger og blokeringer i din krop. Både fysiske og psykiske.