Hvad er kloakrenovering?

De færreste tænker til dagligt over, om deres kloak fungerer, som den skal. Men når først problemerne opstår kan det give alvorlige og dyre problemer. Derfor anbefales det, at du allerede undersøger din kloaks forhold, når du opdager små problemer i hverdagen, så problemet ikke vokser sig større.

Kloakrenovering er et ord, der dækker over mange former for ydelser, som alle bidrager til, at din kloak er velfungerende.

Hvorfor er kloakrenovering nødvendigt?

Når først problemerne opstår, kan det give alvorlige skader som tilstoppede rør og oversvømmelser, og andre alvorlige gener som lugt og rotter. Hvis du sørger for at din kloak er i orden, kan du spare mange penge på lang sigt, ikke bare på at fikse kloakken, men også spare eventuel oversvømmelse i kælder og stueetage og spare skadedyrsbekæmperen til rotterne, som en dårlig kloak tiltrækker.

Hvilke typer kloakrenovering findes der?

Der findes flere forskellige måder at renovere en kloak på, og metoden afhænger af typen af skade, som din kloak har pådraget sig. De forskellige løsninger indenfor kloakrenovering er blandt andet cracking, relining og pipe bursting. Hos Danboring er man eksperter i at løse kloakproblemer og tilbyder landsdækkende service. Prisen for kloakrenovering varierer meget, og afhænger af flere forskellige faktorer. Eksempelvis om det er nødvendigt at lave gravearbejde for at komme til rørene, hvor let det er for kloakrenoveringsmedarbejderne at komme til de utætte rør, eller hvor problemet er opstået, hvor mange meter af kloakken, der er ødelagt og skal renoveres eller afpropning af rør, som ikke længere er i brug, men som er i risiko for at gøre skade på de andre rør, der er i brug. Det er således ikke muligt at få en fast pris, men du kan kontakte Danboring og få et uforpligtigende tilbud og løsningsforslag til opgaven.