Hvad er slamsugning?

Sådan foregår en slamsugning

Det ligger sådan cirka lidt i ordet, at en slamsuger suger slam. Derfor er det også slamsugeren, du kontakter, når du oplever, at du ikke selv kan afhjælpe den ækle lugt og ophobning af slam i din kloak. Slamsugning foregår altså sådan, at du indser, at du ikke selv kan håndtere problemet. Du kontakter slamsugeren. Der kører en kæmpe lastbil op til din kloak og med sine slanger, suger den al slam og tilstoppelse ud af afløbet eller kloakken. Ikke lang tid efter vil du opleve, at dit afløb pludselig ikke er stoppet mere, og at kloakken heller ikke lugter fælt mere.

Slamsugning – når uheldet er ude

Der er rigtig mange ting, som man selv kan gøre for at sikre, at man ikke ender med et tilstoppet afløb eller en kloak, der lugter. Det er bl.a. meget vigtigt at man ikke skyller ting ud i afløbet, som ikke er beregnet til at blive skyllet igennem afløbsrørene. Det er både kaffegrums, der bliver hældt ud i vasken. Men det er også stegefedt, der kan få afløbet til at stoppe til. Derfor kan man som privatperson gøre rigtig meget for selv at sikre, at ens afløb ikke bliver stoppet. Man bør også huske at rense sit afløb regelmæssigt, så kan man nemlig undgå overhovedet at skulle kontakte en slamsuger. Dog er det vigtigt at få professionel hjælp, hvis det ikke hjælper på tilstoppelsen eller lugten, efter man selv har forsøgt at rense afløbet.

Kontakt en professionel slamsuger

Hvis uheldet er ude, og du er placeret i Midtjylland så tøv ikke med et kontakte Midtjysk Kloakservice, der er tilbyder professionel slamsugning. Mange slamsugere kører også ud til akutte problemer, præcis Midtjysk Kloakservice også gør det. Det er dog en klar anbefaling, at man få kontaktet en slamsuger, inden der opstår et problem, der er akut. Det er bedre at rense kloakken en gang for meget end en gang for lidt.