Midtjyllands bedste Put and Take ligger I Viborg

Er du vild med roen og koncentrationen forbundet med en fisketur? Få lidt vind i håret, kaffe i maven og nyd en dejlig dag ved en fiskesø med masser af fisk i. Nørrerisk Put and Take er Midtjyllands bedste Put and Take, og her kan du med udsigt over smukke Hjarbæk Fjord nyde stilheden og håbe på fangst.

Hvad er Put and Take?

Put and take er et fiskekoncept med søer, hvor der udsættes ørreder af forskellige arter, og hvor lystfiskere så kan komme og fiske dem op igen. Ved Put and Take søer skal man som regel ikke have fisketegn, men man køber blot adgang til den enkelte fiskesø i det ønskede timeantal. Du kan medbringe din egen fiskestang, men ved mange Put and Take fiskesøer har du også mulighed for at leje fiskegrej med i prisen.

Hvorfor skal man tage på Put and Take?

Der findes mange gode grunde til at tage en dag ved en Put and Take sø. Kom ud i det fri og hav en dag med kvalitetstid med familien eller vennerne. Børnene vil uden tvivl synes det er sjovt at være med til at fiske og være spændte på, om der mon kommer bid.

Hvorfor er Nørreris Put and Take Midtjyllands bedste?

Nørreris Put and Take, kun et stenkast fra Viborg, er ikke kun Midtjyllands bedste fiskesø – faktisk er det også en af de bedste fiskesøer, vi har i hele Danmark.

Nørreris’ Fiskesø ligger i naturskønne omgivelser med plads til, at du og din familie kan have det sjovt og hyggeligt med en fisketur. Der er 3 Put and Take søer i alt med både regnbueørreder, guldørreder og almindelige ørreder. Der er desuden en børnesø, hvor de yngste kan få bid, og da der ikke er tæt bevoksning nær fiskesøerne, er de også velegnede til fluefiskeri.