Sådan skifter du tandlæge

Hvis du står i en situation, hvor du ikke længere er tilfreds med din tandlæge, eller du skal vælge tandlæge for første gang, så er der flere ting, der er værd at tage med i overvejelserne. Som udgangspunkt er det relevant at vælge en tandlæge, der ligger i dit nærområde, så du skal bruge mindst mulig tid på transport til tandlægen.

Hvis du har noget med dine tænder, der gør, at du har behov for nogle specielle undersøgelser eller indgreb, kan det være relevant at vælge en tandlæge, der har kompetencer til dette.

Derudover er det også relevant at have prisen for et tandlægeeftersyn for øje, da tandlægeklinikker generelt har en tendens til at differentiere sig på pris, hvorfor du kan komme ud for, at prisen er betydeligt højere, end prisen hos din sidste tandlægeklink.

Hvordan skal du gøre specifikt, når du skal skifte tandlæge?

Når det kommer til selve skiftet af tandlægeklinik, er det så simpelt, som det kan være, eftersom du egentlig bare skal bestille en tid ved en anden tandlæge. Når du har gjort dette, vil den nye tandlæge indhente tandlægejournal fra din tidligere tandlæge.

Hvis du er flyttet til et andet geografisk område, kan det være en god ide at kontakte en tandlæge, selvom det ikke er tid til besøg, men så er du sikker på, at du bliver indkaldt til tandlægeeftersyn, når det er tid.

Tandlæge i Silkeborg

Hvis du er bosiddende i Silkeborg og undersøger markedet med målet om at finde en ny tandlæge, er Tandlægerne Tværgade 10 et fortrinligt alternativ, da klinikken tilbyder en lang række forskellige behandlinger inden for tandeftersyn og behandling af skader eller sygdomme. Om end der er tale om blegning, tandrens, parodontosebehandling eller andet, har klinikken kompetencerne til at klare opgaven. Du kan kontakte klinikken på telefonnummeret 86 82 20 25.