Sådan udnytter du hjørnerne med den rigtige trappe

Når du skal finde den rigtige trappe, er der mange ting, du skal tænke over. Det er eksempelvis en rigtig god ide at tænke over, at udnytte hjørnerne på bedst mulig vis. Derudover kan du også med fordel overveje, hvordan trappens forløb skal være og samtidig også vurdere, hvorvidt du synes, der er plads til et repos eller om trappen skal have skæve trin, når den svinger.

Kvartsvings- og halvsvingstrapper

Udover en ligeløbstrappe findes der to forskellige typer af trapper, herunder: – KvartsvingstrappeHalvsvingstrappe. De to typer har begge sving, hvilket giver dig mulighed for at udnytte hjørner, som ellers kan være svære at få brugt til fulde. Kvartsvingstrappen er en fleksibel og pragmatisk løsning, som har ét enkelt sving. Du får en glidende overgangen mellem de lige trin og de kileformede trin, og det giver derfor mulighed for en effektiv og optimal udnyttelse af dit hjems kvadratmeter. Du kan også få kvartsvingstrappen med repos mellem første og andet trappeløb, hvilket også er nemt at tilpasse til de fleste hjem og indretninger. Halvsvingstrappen er en elegant og funktionel trappe med mange muligheder for at skabe et udtryk præcis, som du ønsker det. Halvsvingstrappen består af tre forskellige trappeløb, som kan have forskellige længder alt efter ønske og behov. Alt afhængig af rummets muligheder, kan trappen have både en s-form og en u-form. Derudover kan trappen også fås med indbygget repos, men dette kræver en stor mængde plads, da trappen på den måde vil komme til at fylde markant mere.

Vælg din trappe efter rummets type

Det er vigtigt, at du vælger en trappe, som din bolig kan rumme. Med kvartsvingstrappen får du en æstetisk, men samtidig også meget pragmatisk løsning, som er fleksibel i sine mål, og derfor relativt nemt kan tilpasses til mange forskellige typer af boliger, og giver dig mulighed for at udnytte hjørner. En halvsvingstrappe vil ofte fylde mere med sine tre forskellige trappeløb, og hvis pladsen er trang vil der være mulighed for, at den kommer til at virke for bombastisk. Det er dog en særdeles elegant og funktionel trappe, så hvis pladsen er der, kan det skabe et blændende resultat. Det anbefales altid, at du søger rådgivning, når du står overfor at skulle have en ny trappe. Du kan få professionel vejledning om, hvordan du får udnyttet hjørnerne og kvadratmeterne bedst i netop dit hjem. På den måde sikrer du sig, at du får en trappe, som passer perfekt til rummet, indretningen og det udtryk, du ønsker at få skabt. Læs meget mere hos vejletrappen.dk