Undgå rust med Tectyl undervognsbehandling

Pas på din bil med undervognsbehandling

Der er mange gode grunde til, hvorfor det er en god idé at få lavet jævnlig rustbeskyttelse på undervognen af din bil. Først og fremmest forlænger det din bils levetid betydeligt, da rust i undervognen kan være årsag til mange andre skader på bilen. Det danske klima kan være hård mod bilen og specielt mod dens undervogn med de store regnmængder og deraf regnvand på vejene. Selv under bilen, hvor man normalt ikke kigger, kan der komme skader, og det er derfor vigtigt også at passe godt på den her.

Specielt vinteren er slem for bilernes undervogne, da vejene saltes for ikke at blive glatte i frostvejr. Salten her sammen med regn og slud kan være årsag til at laksen nedbrydes og ruster. For at undgå dette er det altså vigtigt med jævne tjek og behandlinger af din bils undervogn, og netop her er Tectyl rustbeskyttelse perfekt.

Hvad er Tectyl rustbeskyttelse?

Tectyl rustbeskyttelse er det bedste produkt på markedet inden for undervognsbeskyttelse. Produktet har en effektiv virkning, der både fungerer som rustbehandling og rustforebyggelse. Tectyl behandler hele vejen rundt om din bil og er derfor en enormt grundig rustvognsbehandling. Alle relevante dele bliver afmonteret inden Tectyl rustbehandlingen gives, så den rigtigt får lov at virke de rigtige steder.

Kontakt et professionelt værksted, der bruger Tectyl og få fremtidssikret din bils undervogn. Med en korrekt udført Tectyl behandling er det muligt at få op mod 30 års garanti.