Vælg din lokale body sds behandlinger

Hvad er body sds behandling


Body sds er et behandlingssystem, der har fokus på både kroppen, selvet, udvikling og redskaber. Behandlingsformen tager både afsæt i det fysiske og i det psykiske, så på den måde er det en helkropsbehandling. Idéen er at mange fysiske udfordringer hænger sammen med psykiske lidelser og omvendt. Derfor behandles både krop og sind som en sammenhængende størrelse.

Behandlingssystemet body sds er danskudviklet med et overordnet hensyn til at øge lymfe- og blodgennemstrømning via massageteknikker, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og mobiliserende led frigørelser. Body sds anvendes i forhold til smertelindring, smerteophør eller blot til at finde balance i krop og sind. Effektiv er body sds bl.a. til at behandle følgende:

  • Stress-relaterede smerter eller spændinger
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Rygproblemer
  • Angst og depression

Body sds behandling ved Kolding i Jylland, kan du få. I mange andre dele af landet er flere og flere registrerede alternative behandlere også begyndt at anvende body sds som en behandlingsmetode til at hjælpe deres klienter mod en hverdag med bedre balance uden smerte. Men udvalget af behandlere der anvender body sds som metode, er stadig begrænset i forhold til udvalget af eksempelvis fysioterapeuter. Vælg derfor altid din lokale body sds behandler.

Hvorfor body sds træning?

Behandling med body sds ved Kolding i Jylland tilbyder også body sds træning. Træningen kan ses som en selvbehandling, klienter kan tage i brug hjemme, når først teknikkerne er indøvet fra træningen af. I træningen arbejdes der med at løsne kroppens led, så spændinger i musklerne og omkring leddene slipper. Fokus på åndedræt og kropsholdning er der også i træningen med body sds.

Sidst, hjælper træningen også med, at organer og lymfesystem kan afgifte. Træningen er også med fokus på hele kroppen, hvor hver kropsdel behandles nede fra og op. Body sds påvirker klienter individuelt, og nogen vil mærke en forandring efter første behandling eller træning, mens andre vil have brug for at afprøve behandlingen og træningen flere gange, før det er muligt at mærke fremskridt.