3 must see i Juelsminde

En campingferie ved Juelsminde er lig med afslapning og aktiviteter for hele familien. Her er tre aktiviteter, som garanteret kan interessere både børn og voksne. Tag på camping ved Juelsminde og oplev hvad den skønne by rummer. Book din næste ferie til Rosenvold Strand Camping.

Juelsminde havn og marina

Havnen rummer et væld af aktiviteter. Havnen er en dejlig lystbådehavn med mange både ind og ud af havnen hver sommer. Til børnene er der en legeplads, og der er lavet en krabbebro, hvor de kan fiske efter krabber. Der er selvfølgelig mange dejlige og lækre restauranter med udeservering og mulighed for at få en virkelig lækker is, mens I går rundt på havnen.

Juelsminde naturlegeplads: Hvis man har børn

Naturlegepladsen ligger perfekt placeret nær skoven, og er en kæmpe legeplads for børn og barnlige sjæle. Der er mulighed for at få pulsen op på alverdens måder med boldspil, padel tennis, klatring i legetårnene. Hvis man løber tør for energi, er der mulighed for at slappe af grillområdet med medbragt mad. Legepladsen er gratis, og det er muligt at købe snacks og is på stedet.

Juelsminde strande

Hvis du er mere til badeferie, kan du opleve en af Østjyllands bedste strande ved Juelsminde, nemlig Storstranden. Her er der plads til leg og solbadning, der er blåt flag, hvidt sand og badebro.