Hvordan håndteres en elektrisk kædetaljer?

Der findes meget udstyr, som bruges og er fuldstændig essentielt i virksomheder og forskellige industrier i forbindelse med løft af forskellige tunge emner. Blandt andet findes der elektriske kædetaljer. Men hvad er en elektrisk kædetaljer egentlig? Og hvordan håndterer man denne? Læs med i dette blog, hvor vi gør dig klogere på, hvad det egentlig er, og hvordan du bruger den.

Brug en elektrisk kædetaljer til tunge løft

En kædetaljer bruges i forbindelse med løft af tunge genstande, og princippet er det samme med en elektriske kædetaljer. Den er blot ikke manuel. I stedet består en elektriske kædetaljer af en motor, som kan klare løftet for dig. Det gør den nem for dig at anvende.  

Sådan håndterer du en elektriske kædetaljer

Der findes tre forskellige måder, hvorpå de kan betjene en kædetalje. Det kan være enten:

  • Kabelhængt styretryk
  • Radiostyring
  • Automatisk eller halvautomatisk

Den mest almindelige form for styring er kabelhængt styretryk. Her styrer du blot kædetaljen ved hjælp af knapper, hvormed du fortæller maskinen, hvad den skal gøre. Der er desuden altid monteret en nødstopsknap, så du har mulighed for hurtigt at reagere ved nødstilfælde.

Køb din elektriske kædetaljer hos AB Kransystem

Overvejer du at købe en elektrisk kædetaljer, kan du med fordel gøre det hos AB kransystem. AB Kransystem har et stort udvalg af kædetaljer i Aalborg, som du kan bruge til både større og mindre projekter. Dermed har du i deres brede sortiment mulighed for at finde lige præcis den elektriske kædetaljer, som du har brug for. Uanset hvilken form for styring, som du ønsker.