De voksnes rækker inden for rækkevidde

En konfirmation er en helt unik begivenhed i dit barns liv og måske også i dit eget. Det symboliserer, at dit barn nu træder ind i det voksnes rækker og nu selv med egne ord bekræfter det, som gudmor eller gudfar i dåben bekræftede. Nok er der ikke mange konfirmander, der egentligt skænker den kirkelige del af konfirmationen særlig megen tanke. Det er festen, der tæller! Derfor skal du i samarbejde med dit barn også være med til at sikre, at det bliver den mest festlige fejring.

Gode tips til konfirmation i haven

  • Husk først at tage konfirmanden med på råds, så festen bliver præcist som dit barn ønsker – inden for rimelighedens grænser, selvfølgelig.
  • Herefter skal du have kontaktet teltudlejning, så du kan få booket præcist det telt, der passer til antal gæster, borde og stole.
  • Overvej om I skal have runde borde eller rektangulære borde, og hvordan de skal være placeret i teltet.
  • Overvej om I skal have ekstra tilbehør i teltet så som belysning, varmelamper eller lignende.
  • Overvej i fællesskab om det kunne være sjovt at holde en konfirmationsfest med et tema. I kan lade temaet være gennemgående i alt lige fra bordkort, til mad, til blomster og så videre.
  • Herefter kan I lave en bordplan, så konfirmanden får lov til at bestemme, hvem der skal sidde sammen. I skal også overveje, hvad der skal serveres af mad til festen.
  • Hvis der er mange børn med til festen, kan det også være, at I skal overveje, om der skal være nogle aktiviteter undervejs i festen.

Husk teltudlejningen 

I forbindelse med teltudlejning er der flere ting, som du må huske på. Du skal nemlig have et telt, der er stort nok, til at der kan være et gavebord derinde. Derudover skal du også huske at undersøge, om du selv har nok borde og stole. Overvej ellers om du kan leje borde og stole samme sted, som du lejer telt.